“Hora e Skënderbeut” bashkërendon aktivitetet me shoqatat tjera kulturore 

Klubi i Motoristëve “Plisat” në Arbon dhuroi 2.500 franga për shtatoren e Skënderbeut në Hora të Arbëreshëve
19. Shkurt 2024
Takim me veprimtaren dhe diplomaten Shukrije Ramadani
2. Mars 2024