Shoqatat shqiptare me aktivitet të përbashkët për shtatoren e Skënderbeut

Takim me veprimtaren dhe diplomaten Shukrije Ramadani
2. Mars 2024
“SKËNDERBEU NA BASHKON” do të jetë motoja e koncertit të 13 prillit 2024
18. Mars 2024