Anëtarësohu

Misioni ynë është vendosja e shtatores së Gjergj Kastriotit Skënderbeut në Bashkinë Hora e Arbëreshëvet në Sicili të Italisë. Kjo është një dhuratë e mërgimtarëve shqiptarë, të cilët me kontributet e tyre vullnetare bëjnë të mundur këtë akt vëllazëror.

Mërgimtarët shqiptarë do ta financojnë këtë projekt në mënyrë krejt vullnetare, përmes një forme krejt transparente e në përputhje me ligjet e Zvicrës. Kjo dhuratë bëhet në shenjë mirënjohjeje për arbëreshët, të cilët kanë dhënë një kontribut të çmuar në ruajtjen e gjuhës, kulturës e traditës shqiptare ndër shekuj, si dhe është një kontribut i drejtpërdrejtë për ndërtimin e urave të shkëmbimit kulturor mes komunitetit arbëresh e pjesës tjetër të shqiptarëve, kudo që jetojnë ata

Anëtarësohu në shoqatën “Hora e Skënderbeut” dhe bëhu pjesë e angazhimit vullnetar për të realizuar këtë mision fisnik.

    * Fushat me yll * duhet të plotësohen patjetër
    Të dhënat tuaja do të trajtohen me besnikëri dhe nuk i jepen ndokujt tjetër